Kylpyhuonesauna on elementtirakenteinen ja sopii pieneenkin tilaan. Saunat valmistetaan tehtaallamme vakiomitoilla tai sinulle sopivalla mitoituksella. Kylpyhuonesauna toimitus sisältää kaikki tarvitsemasi osat ja laitteet mitä tarvitset saadaksesi toimivan saunan.

kylpyhuonesauna

Toimitamme saunakokonaisuuden sinulle sovitusti. Voit halutessasi koota elementit ja kalusteet itse. Sovittaessa voimme asentaa saunan käyttövalmiiksi puolestasi.
 

Rakenne

Sauna rakentuu oman alumiini kehikon päälle, jossa on säätöjalat. Elementtisaunaa ei kiinnitetä asunnon rakenteisiin. Ulkopinnat saunassa ovat pestäviä ja roiskevesitiiviitä. Suosittelemme kuitenkin suojaamaan puuosat vedeltä. Lauteet ovat irrotettavia, jolloin sauna on helppo puhdistaa.
 

Varusteet

Varusteina saunassa on kiuas ja led valaistus. Ilmankiertopuhallin tuo ilmaa saunan yläosiin ja painaa lämmintä ilmaa alaspäin jaloille. Löylyt ovat miellyttävän kosteat ja tasalämpöiset.
 

Uudisrakentaminen ja saneeraus

Valmistamme kohteittain tarjousten/tilausten perusteella kylpyhuonesaunoja. Toimitukset asennettuna tai asennusvalmiina paketteina piirustusten mukaan sovituilla mitoilla ja materiaaleilla.