Rauduspuu Oy on aloittanut toimintansa 2001 toiminta-ajatuksena kokonaisvaltainen puusisustaminen. Saunat ovat osaamisemme ydinaluetta. Halusitpa lauteet tai koko saunan puusisustamisen, voimme tehdä sen sinulle.
Tehtaallamme kehitetty Duetto® infrapunalämmitin on päätuotteemme. Lämmitin soveltuu kuivatilasta aina kiuassauna käyttöön.

Ihmeellinen infrapunasaunaHaaveiletko saunasta, mutta tila on pieni? Me voimme auttaa.
Valmistamme elementtisaunoja kiukaalla ja infrapunalämmittimillä.
Valmistamme elementtisaunan myös asiakkaan toivomilla mitoilla, käyttäen apuna 3D -suunnitteluohjelmaa.

Vaikka toimimme pääasiassa saunojen valmistajana,
niin osaamisemme on huomattavasti laajempi kokonaisuus.
Yli kahdenkymmenen vuoden aikana olemme osallistuneet
ravintoloiden ja hotellien sisustamiseen, sekä valmistaneet
massiivipuu huonekaluja.

Keskeinen toimintatapamme on korkealuokkainen
perinteinen puusepäntaidon osaaminen, parhaiden raaka-aineiden ja materiaalien käyttö, sekä saumaton työskentely yhteistyöyritysten kanssa.

Asiakkaanamme saat ensiluokkaista laatua niin itse tuotteen kuin kokonaispalvelun osalta. Suunnittelu ja valmistus on ainoastaan osa työtämme. Vasta kun olemme toimittaneet oikean tuotteen täsmälleen oikeaan aikaan ja paikkaan sekä huolehtineet mahdollisesta asentamisesta, voimme kutsua itseämme puusisustamisen ammattilaisiksi.

Työmme ohella huolehdimme osaltamme myös luonnosta. Tuotteet ovat ekologisia, uusiutuvaa materiaalia ja kestävät käytössä pitkään. Tuotannosta syntyneet hukkapalat käytämme tuotantotilojemme lämmitykseen. Näin mekin annamme pienen panoksemme luonnosta huolehtimiseen.